Druivensalade met geitenkaas en quinoa
Weer zo'n receptje van CrispIngrediƫnten voor 2 personen:
- 350 gr rode druiven
- 1 avocado
- 125 gr babyspinazie
- 130 gr geitenkaas
- 1 komkommer
- 100 gr Quinoa
- balsamico dressing
- geroosterde pijnboompitjes
- peper, zout
Bereiding
Kook 100 g quinoa in 12 minuten gaar.
Rooster ondertussen 40 g pijnboompitten in een droge koekenpan tot deze mooi bruin zijn.
Snijd 1 komkommer en 1 avocado in blokjes en 350 g rode druiven door de helft.
Verbrokkel 130 g geitenkaas. Houd apart.
Meng 125 g babyspinazie met de komkommer, quinoa, avocado, druiven en 100 ml balsamico-dressing.
Schep de salade op de borden en garneer met de geitenkaas en eventueel 40 g pijnboompitten.
Proef af op zout en peper
Instellingen voor posts
Labels
Geen overeenkomende suggesties
Gepubliceerd op
17-10-2021 11:04
Permalink
Locatie
Zoekbeschrijving
Opties
Post: Bewerken
Er zijn meer posts geladen.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten